PDA

Pogledajte punu verziju : M



  1. Meri Cetinski - 2009
  2. Marina Tomasevic - Super Yu Mix
  3. Massimo Savic - Apsolutno uzivo
  4. Marijana Zlopasa 2010 - Katanac (Full Album)
  5. Marina Komljenovic 2010 - Boja grijeha (Full Album)
  6. Mladen Vojicic Tifa - The Best Of Live 2 Cd (Extra Music 031)2009
  7. Milica Majstorovic 2011– Sebicna licna
  8. Razni albumi i singlice M
  9. Mudre Sove 1979 - Mudra sova
  10. Maja Visic 2011 - Andjeo cuvar
  11. Melita Poljanec 1967 - Volim
  12. MI 1970 - Bam bam baba lu bam
  13. Mega Band 2011 - Jabuka za greh
  14. Marko Djurovski 2007 - Jedna strana moje knjige
  15. Matko & Brane 2010 - Srca Kamena
  16. Mambo Kings 2002
  17. Mjesni odbor 2012 - Disco Cuba
  18. Marija i Ljuba - Zvuk tisine
  19. Mrvica i Grupa Op-Cup 1977 - Kako mozes da kazes
  20. Mogul bend 2010 - Nalicje i lice
  21. Miss Svetlana 2000 - Aritmija
  22. Mirsad Muminovic Mika 2003 - Prevari me
  23. Major 1989 - Son late zigi daj
  24. Milan Radjen - 2010 - Srce se ne pita
  25. MIss MI - 1998 - Vidis da sam luda
  26. Mirza Soljanin - 2011 - Poljubi me
  27. Miki Peric - 2005
  28. Marija Husar 2013 - Carobna ljubavna prica
  29. Mira Furlan 1983 - Mira & ork. Davora Slamniga
  30. Mindjusari - Kolekcija
  31. Medeni mjesec - Kolekcija
  32. Mladen Vojicic Tifa 2012 - Kolekcija hitova CD 1 - CD 2
  33. Monogamija 2013 - Brzinski u formi
  34. Mjesni Odbor 2013 - Divje sime
  35. Malehookers 2013 - Masina
  36. Morbidi I Mnoci (1985-1989) - Psihodelicne Oci
  37. Monosaccharide 2013 - Unity
  38. Multietnicka Atrakcija 2010 - Multietnicka Atrakcija
  39. Martina Vrbos - 2009 - Sve Moje Boje
  40. MCN 2012 - Celija 44
  41. Mirko Lukovic 2011 - Gola voda
  42. Mahar 2014 - Bolestan Ukus
  43. Muka 2014 - Svi sute
  44. Mladi 2009 - Naftovod (1964-66)
  45. Manca Spik 2012 - Iz Prve Roke
  46. Mor Roll 2009 - Gori svijet
  47. Mona Liza 1986 - Spavaj Vesna
  48. Mrtvi Kanal 1983 - Bolja Proslost
  49. Mildreds ‎2007 - Brisaci prasine
  50. Metro 1983 - Cupave Glave
  51. Michaela ‎2003 - Matrix Presents Michaela
  52. Matrix 2002 - Djeca noci
  53. Mrtvi Petak 2014 - AlkoEp
  54. Maske 2014 - Ko Smo Mi
  55. Marjanov cudni zajec 1985 - Svinjam dijamante
  56. Mika Male 2006 - Bijelo
  57. Mnjenje 2014 - Zubima Po Ljudima
  58. Milena Vucic - Kolekcija
  59. Machine Gun 1989 - Put za Nakovo
  60. Misa Relic 2000 - Inspiracija
  61. Milan Korac 2013 - Do Modrih Dubina
  62. Miligram - Diskografija
  63. Miljenko Radisic 1977 - Ne zelimo isto
  64. May Day - Kolekcija
  65. Max Hozic 2009 - Sampioni Ljubavi
  66. Mikan Kozomara - Kolekcija
  67. Mag - Diskografija
  68. Menart winter hits 2015 (2014)
  69. MistakeMistake 2008 - Kobajagi
  70. Mrcine 2010 - Saturdays
  71. Mitesers - 2007 - Na rubu propasti
  72. Morso 2013 - Skare Krede Najlon
  73. Marica 2014 - Subliminal
  74. Milos Djordjevic 2009 - Ti ne znas sta je bol (EP)
  75. Mira Milic 1974 - Ti si moja ljubav (Singl)
  76. Minja Samardzic 2015 - Buduci moj
  77. Miro Zobec Ciro 1977 - Ptica bez jata svog
  78. Grupa Makedonija - Kolekcija
  79. Majamisty TriO 2012 - Mistyland
  80. Moki 1998 - Hej Samo Pomisli
  81. Mother Beth Vs Blondie 2013 - Nihil Ex Nihilo
  82. Macao Band 2014 - Nasa prica
  83. Mokar Lebac Limited 2007 - raCUNAJTENANAs
  84. Moj rodjak sa sela - Ruzo rumena
  85. Monokl 1978 - Zeleo sam da budem vetar (Singl)
  86. Macke 1991 - Dugo i polako
  87. Mirjana - Kolekcija
  88. MotorFire 2014 - Rising Fire
  89. Mirsad Kovacic 1981 - Vatrena zeno (Singl)
  90. Meskalith 2013 - Aeons In The Abyss (2009-2013)
  91. Misterija 2000 - Protiv svih pravila
  92. Maja Grozdanovska 2001 - Ti si mi se
  93. Mirjana Vucetic 1997 - Nikad neces znati sta si izgubio
  94. Mixed Up Mary 2015 - Rano je za sutra (EP)
  95. Maruska Kalogjera - Kolekcija
  96. Marinada 2015 - Marinada i drustvo
  97. Mirabella 1993 - Ona Spi
  98. MC Master Blaster 2014 - Sabijanje Repa Istim
  99. Mira Ostojic 1979 - Nemas dobar stil
  100. Malo Dalje 1979 - Kupit cu sprej
  101. Mc Robert 2015 - Religion
  102. Mangroove 2015 - Sami
  103. Makida 2014 - Measure Of Reality
  104. MUP Monopol 1997 - Jos malo
  105. Malidah 2016 - Lonely Souls
  106. Moca I Biznismeni 2016 - Biznis Pank
  107. Meseceva Potkovica - 1982 Pusti me
  108. Mile I Putnici 2001 - U Dva Oka
  109. Mind Teardown 2012 - Dry Lung Overdrive
  110. Manubrium 2013 - A Glance At Own Demise
  111. Media Stres 2013 - Who you are
  112. Miodrag Marjanov Quintet 2012 - Circus
  113. Margina 2014 - Margina
  114. Made In Iron 2014 - Live In Cvara
  115. Mor 2014 - Goodbye Standards
  116. Morbid Creation 2016 - Blasphemic Fantasies
  117. Meddle 2016 - Obol
  118. Media 1995 - Na krilima vjetra
  119. Miro Balta 1971 - Pruzi ruke
  120. Marijana Hegedusic 2001 - Pokucaj na moje srce ti
  121. Morost 2014 - Solace In Solitude
  122. Melosprodukt 2015 - Hit Do Hita EP
  123. Muzej Sarvan 1979 - I tako svaki dan
  124. Mobitel 1997 - Mobitel
  125. Milan Terze 2012 - Zmija s visokim petama
  126. Monox 2015 - Perception Changes
  127. Mirko Radic 1977 - Ramo, Ramo
  128. Mijo Matulin 1977 - Majci za rodjendan (Singl)
  129. Moria 2016 - Bez Kontrole (Demo Snimci)
  130. Momcilo Basara 1972 - Nekogas ke se sretneme (Singl)
  131. Mitar Subotic & Goran Vejvoda 1994 - The Dreambird
  132. Milan Stojanovic 1962 - Vihor
  133. Matrix Music Collection 2004 - Pop Rock
  134. Miroslav Drljaca Rus 2000 - Ima Kurvi Nema Para
  135. Mladen Kos 1990 - Boze, Cuvaj Mi Nju
  136. Moje 3 2013 - Ljubav Je Svuda
  137. Marija Jambrosic 1980 - Pet Minuta Za Ljubav
  138. Martin Casl 1980 - Ti Si Lud
  139. Mlazni Pogon 1979 - Ja bi' s tobom zaigrao diko (Singl)
  140. Miodrag Babalj 1981 - Za ovu noc (Singl)
  141. Marijan Mumelas 1972 - Ribareva kci (Singl)
  142. Most 1982 - Klizavi Provod
  143. Mrlje 1990 - Mrtvi Decaci
  144. Miki Petkovski 1979 - Ko Zna
  145. Miodrag Bata Kostic 1975 - Rock And Roll
  146. Meseceva Reka 1990 - Kazi Da Ili Ne
  147. Milivoj Vrban 1978 - Placu Oci Nevjerne
  148. Modra Rijeka 2001 - Modra Rijeka
  149. Mezoi 1983 - Aleja Zaborava
  150. Muhamed Fazlagic Fazla 2007 - Zelena rijeka
  151. Meri Separovic - Kolekcija
  152. Mladi Dzek 2016 - Zasto mi dozvoljavas da te jurim, kada mogu da te volim
  153. Mario Sevic 2012 - Hajde, budi fer
  154. Mia Dimšić - Život Nije Siv 2017
  155. Mišo Kovač – "The Best of Collection" (2015)
  156. Matteo Cetinski 1994 - Arrivederci signorina
  157. Mila Elegovic 2014 - Kradljivica srca
  158. Milos Milakovic 1975 - Hajde mala u polje
  159. Mirjana Gönz 2000 - Nema vremena
  160. Mirisi 2018 - Poslije dugog skitanja
  161. Mance 2003 - Melodije sobe i predsoblja
  162. Milan Kosalik 1978 - Suze Ljubavi
  163. Mirjana Bajzec 1989 - Znam Da Me Varas
  164. Milos Zubac 2018 - Manastiri
  165. Mile Kekin 2018 - Kuca bez krova
  166. Mali Asov 1983 - Na krivom mjestu
  167. Mali Princ 2008 - Lako je
  168. Marinela 2006 - Srna mala
  169. Millenium 2000 - Sudnji Dan...
  170. Mia Kalember 1972 - Moj Bicikl
  171. Moskva 2012 - Poligraf
  172. Misa Blam - Kolekcija