PDA

Pogledajte punu verziju : Novi clanovi nude Zabavnu muziku



  1. Ella b. - 4 (2002)
  2. Bajaga - Pozitivna Geografija (FLAC)
  3. Vesna Nezic Ruzic - Lovor i ruze
  4. Olimpijada hitova 1984 - Olympic Hits-Sarajevo '84
  5. Marchelo-Napet Šou
  6. Zoster 2014 - Srce uzavrelo
  7. Dallas Records - Promotivni Uzorak
  8. Aurea Fest Pozega 2014
  9. Slavonia Band
  10. City Man 2013 - Women 20 Hitova
  11. Boris Krivec 2014 - Kako te naci
  12. Aki Rahimovski - Dueti Live
  13. Akt – Stanje svesti (radio izbor)
  14. Aleksandar - U mislima sa tobom
  15. Maratonci
  16. Zaratino 2014 - Djir po gradu
  17. Svi Na Pod 2014 - Mladost
  18. Kandzija 2014 - Folder s golim zenama
  19. PiRe 2014 - Izmedju ljubavi i mrznje
  20. Mama Rock - Narucicu,mala,budjenje u sedam (1979)
  21. Nablesnotesni
  22. This Beat
  23. Dee Monk - 1995 = Comin
  24. Mozaik - 1997 = Budi Razumna
  25. FM - 1996 = U Ritmu Muzike Za Ples
  26. Funky House Band - 1992 = Ajde Malo Mrdaj
  27. Gloria B - 1996 = Boja Ljubavi
  28. Defence
  29. Definite Choice
  30. Divlja Ruza
  31. Vulkan
  32. Trn U Oku
  33. Seven Up - Diskografija
  34. Rebus - 1995 = Rebus
  35. Atomsko skloniste - Kolekcija
  36. Hakuna Matata - Uspon i pad četvrtog reicha (2014)
  37. Davorin i Bogovici - Mijene 2015
  38. Cao pi.ke
  39. četrta dimenzija
  40. Gad - Imamo li muda (1990)
  41. Galebovi - Sjene na vodi (1988-89)
  42. GLUVE KUCKE - Gluve kucke (1990)
  43. GOLA JAJA - Gola jaja (1978-1984)
  44. GORDAN BALABANIC - Jesen je... (1970) EP
  45. GORI USSI WINNETOU - Addio Pola (1988)
  46. GRČ - Demo Tapes (1983)
  47. GREŠNICI - Tiririri Huanita (1971) Single
  48. GRUPA MEN - Noć je moja (1978) Single
  49. GRUPA 052 - Demo Recordings (1988)
  50. Bombaj Stampa
  51. Barbari - Diskografija
  52. Darko Rundek - Diskografija
  53. Dunja Rajter, Mario Nardelli 1965 - Lieder aus Jugoslawien
  54. Grupa Plamtece Nebo 1979
  55. Deciji hor Zagreb 1970ih
  56. Daniela 1967 Hippy Hippy Shake Ep
  57. Razni izvodjaci 1973 Pionirska
  58. Dr Steel 1987 - Cekam na noc
  59. Miograd Markovic 1967
  60. Singlovi Novog Talasa
  61. Plave Zvijezde Kolekcija
  62. Daniela und Ann - Black and white 1969
  63. Ismeta Krvavac - Ismeta 1981
  64. Mama Rock Singlovi
  65. Kontrola Leta 1983 Demo
  66. Tania Velia - Besame mucho 1965
  67. Grupa Time
  68. Rani izvodjaci - Bubamarin dug let 1987
  69. Radmila Karaklajic - Uzivo u Moskvi
  70. Johnny Cash - Diskografija
  71. Aeternia - Diskografija
  72. Deadly Mosh - Diskografija
  73. Bijele Strijele - Izvorne snimke 1962 - 1964
  74. Cacadou Look - 2na1 collection
  75. Dorian Gray - 2na1 collection
  76. Fantomi 2006 - Zlatna kolekcija
  77. Kriglbojsi 2001 - Haj pivo pivo
  78. Xenia 2010 - 2na1 collection
  79. Sinobusi 2010 - Vagon za provetravanje tunela
  80. Novi punk val 1981
  81. Osvajaci 1991 - 1995
  82. Vece uz radio 1975
  83. Frenky 1999 - Ovaj svet
  84. Marko Novosel & Ivo Robic 1964 - Mojoj majci
  85. Tereza Kesovija
  86. Milena Vucic - 2015 - Milena
  87. Sandra Kulier - 2009 - Zlatne Pjesme
  88. Kaliopi - 2015 - Mojot Dom Promo
  89. Karolina Goceva - 2013 - Singles Kompilacija (1991-2011)
  90. Zorán Sztevanovity - Kolekcija
  91. Vedo Hamsic - Kolekcija
  92. BlackDivision - 2014 - BlackDivision EP
  93. Bolid 1988 - Bolid
  94. The Great Kat – Worship Me Or Die(Vinyl Rip) (1987) [MP3]
  95. Boris Novkovic 2011
  96. Neverne Bebe 2012
  97. Plavi Orkestar 2012
  98. Razni izvodjaci - Idi, igraj!: Funk,Soul, Jazz Funk & Disco from ex-Yugoslavia 1 & 2
  99. Betty Davis - Diskografija [Funk]
  100. Miladojka Youneed - Diskografija
  101. Quasarr - Kolekcija
  102. Menahan Street Band - Kolekcija [New Funk]
  103. Orgone - Diskografija [New Funk]
  104. The Black Keys - Diskografija
  105. The Frajle 2015 - B Strana Ljubavi
  106. Senad od Bosne - Najljepse pjesme '78-'89
  107. Zorica Kondza - Zlatna kolekcija
  108. Struka & Reksona - Totalna Kontrola (2015)
  109. TBF - Danas Sutra (2015)
  110. Grupa 777 - Zlatna Kolekcija 2015
  111. Tonči & Madre Badessa (2015) - The Best Of
  112. Nina Badric - Best Of 2015
  113. Garavi Sokak 2015 - Zlatna Kolekcija Cdx2
  114. Savo Radovic 2015
  115. Posada - Popločan Dobrim Namerama
  116. Vladimir Jovanovic - Zule & friends - One moment (2006)
  117. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadic - Treta Majka (2006)
  118. TEK (Tocak i Kepa) - Nis (1994)
  119. Teatar - Teatar (1995)
  120. Srp - Srp (1984)
  121. Slovenska gruda - Pesmi (1983)
  122. Sasa Lokner - Evropa Elektro Express (2004)
  123. Rock Stars - Idemo dalje (2007)
  124. Night Shift - Bez Zaklona (2009)
  125. Muris Varajic - Let It Out (2007)
  126. Mladi levi - Antologija (1999)
  127. Izvir - Izvir (1977)
  128. Grupa I - Na svom talasu (1980)
  129. Milica Milisavljevic Dugalic 2015 - Filigrani s juga
  130. Fire - Could You Understand Me 1973 (2004)
  131. Vlatka Pokos 1998
  132. Boban Rajovic 2009 - Najbolje do sada (FLAC)
  133. Divlje Jagode - Diskografija APE-FLAC-WAV
  134. Roxette - Good Karma (2016)
  135. Birdy - Beautiful Lies (2016)
  136. Pet Shop Boys - The Pop Kids (The Remixes) 2016
  137. Nina Simone - The Very Best of (2006)
  138. Pet Shop Boy's - Super (2016)
  139. Pentatonix ‎– Pentatonix (2015)
  140. Indila - Mini World (2014)
  141. Paloma Faith ‎– A Perfect Contradiction (2014)
  142. Paloma Faith ‎– Fall To Grace (2012)
  143. The Corrs - Whir light (2015)
  144. Eurovision Balkan Ballads
  145. Tabu - 2016 - Nabiralka zvezd
  146. VA Pop delavnica - 1984 - Pop delavnica
  147. VA Pop delavnica - 1986 - Pop delavnica
  148. Sandra Afrika - 2016 - The Best Of
  149. Razni izvodjaci - 2015 - Dance mix hitovi
  150. Vlastimir Djuza Stojiljkovic - Razno
  151. Bis-Bez - Diskografija
  152. Kolac - 2014 - Zauvek crni
  153. Quantum Field - 2015 - The Truth
  154. Pedro Infante
  155. Vicente Fernández
  156. Zivo Blato 2000 - Konac Konca
  157. Skabo - Kolekcija
  158. Candy Dulfer - Lily Was Here [Soundtrack] 1989
  159. Trik FX 2015 - Gorim sva (Single)
  160. Jura Stublic & Film 1997 - Hitovi FLAC
  161. Day Who - Albumi
  162. Berny - Udala Se Nikad Nije (2017)
  163. Aleksandar Zivanovic - Gde Posle Tebe (2016)
  164. Milan Stankovic - Milan (Deluxe Edition EP) (2015)
  165. Nina Donelli - Glazba Ljubav Zivot (2017)
  166. Milos Atanackovic - Ja Cu Da Trajem (2017)
  167. Fox - Turneja (2016)
  168. Jovica Dobrica & Skele - Albumi
  169. MaHHeR - Pamtite Me Po Dobru (2016)
  170. Mimi Mercedez - Albumi I Singlovi
  171. Maus Maki - Singlovi (2016)
  172. Gazda Paja - Album (2016)
  173. Nidza Bleja - Albumi
  174. Gasttozz - 2017 - Problem (Singl)
  175. Lmr - 2016 - Laganezi (Singl)
  176. Day Who Feat. Marko CYA & Flame - 2016 - Kako Da Znam (Singl)
  177. Rimski - Diskografija
  178. Dorde Miljenovic - 2016 - Prelepa Katastrofa (Singl)
  179. Sajsi MC - 2016 - Lokal Beogradizam (Singl)
  180. Manche & Rale Feat. Dinna - 2016 - Drive By (Singl)
  181. Cecilija - 2017 - Na Kraju Nase Ulice (Singl)
  182. Grupa Boss - 2017 - Ovaj San Nek Prestane (Singl)
  183. Dusko Vujovic - Moj Zivot (2016)
  184. Matija Dedic & Simun Matisic - Fortune Smiles (2016)
  185. Candi Dulfer 2009 - Funked Up & Chilled Out
  186. Kim Wilde 2001 - The very best of Kim Wilde
  187. Motorhead 2015 - The best of Motorhead
  188. Bon Jovi - Greatest hits ( 2 CD 2010 )
  189. BonJovi 2016 - This house is not for sale
  190. Fancy 2016 - Тhe original hit collection
  191. Luis Fonsi - Diskografija
  192. VA 2017 - Mega Hits Sommer
  193. VA 2015 - The Best Of Italo Disko 80's
  194. EuroDance Remix 2013 - Party Vol. 1 - 90's
  195. VA 2017 - Italo Disco from the vital
  196. Dj Khaled 2017 - Grateful
  197. VA 2017 - Summer Hits
  198. VA 2016 - New Italo Disco Forever Mix Vol. 20
  199. VA - 2013 80's Revolution Italio Disco 5
  200. Cobi's Death-Soon!
  201. Dragica - Single Collection
  202. M.A.D. - Prisoners of the Damned
  203. VA 2003 - Splitski festival 2003
  204. Black Sabbath - 1980 - Heaven and Hell [ Deluxe Edition ]
  205. Panic! At the Disco 2018 - Play for the wicked
  206. Beatport Staff Picks 2018 Nu Disco & Indie Dance ( 2019 )