PDA

Pogledajte punu verziju : Novi clanovi nude Zabavnu muziku



  1. Ella b. - 4 (2002)
  2. Bajaga - Pozitivna Geografija (FLAC)
  3. Vesna Nezic Ruzic - Lovor i ruze
  4. Olimpijada hitova 1984 - Olympic Hits-Sarajevo '84
  5. Marchelo-Napet Šou
  6. Zoster 2014 - Srce uzavrelo
  7. Dallas Records - Promotivni Uzorak
  8. Aurea Fest Pozega 2014
  9. Slavonia Band
  10. City Man 2013 - Women 20 Hitova
  11. Boris Krivec 2014 - Kako te naci
  12. Aki Rahimovski - Dueti Live
  13. Akt – Stanje svesti (radio izbor)
  14. Aleksandar - U mislima sa tobom
  15. Maratonci
  16. Zaratino 2014 - Djir po gradu
  17. Svi Na Pod 2014 - Mladost
  18. Kandzija 2014 - Folder s golim zenama
  19. PiRe 2014 - Izmedju ljubavi i mrznje
  20. Mama Rock - Narucicu,mala,budjenje u sedam (1979)
  21. Nablesnotesni
  22. This Beat
  23. Dee Monk - 1995 = Comin
  24. FM - 1996 = U Ritmu Muzike Za Ples
  25. Funky House Band - 1992 = Ajde Malo Mrdaj
  26. Gloria B - 1996 = Boja Ljubavi
  27. Defence
  28. Definite Choice
  29. Divlja Ruza
  30. Vulkan
  31. Trn U Oku
  32. Seven Up - Diskografija
  33. Rebus - 1995 = Rebus
  34. Atomsko skloniste - Kolekcija
  35. Hakuna Matata - Uspon i pad četvrtog reicha (2014)
  36. Davorin i Bogovici - Mijene 2015
  37. Cao pi.ke
  38. četrta dimenzija
  39. Gad - Imamo li muda (1990)
  40. Galebovi - Sjene na vodi (1988-89)
  41. GLUVE KUCKE - Gluve kucke (1990)
  42. GOLA JAJA - Gola jaja (1978-1984)
  43. GORDAN BALABANIC - Jesen je... (1970) EP
  44. GORI USSI WINNETOU - Addio Pola (1988)
  45. GRČ - Demo Tapes (1983)
  46. GREŠNICI - Tiririri Huanita (1971) Single
  47. GRUPA MEN - Noć je moja (1978) Single
  48. GRUPA 052 - Demo Recordings (1988)
  49. Bombaj Stampa
  50. Barbari - Diskografija
  51. Darko Rundek - Diskografija
  52. Dunja Rajter, Mario Nardelli 1965 - Lieder aus Jugoslawien
  53. Grupa Plamtece Nebo 1979
  54. Deciji hor Zagreb 1970ih
  55. Daniela 1967 Hippy Hippy Shake Ep
  56. Razni izvodjaci 1973 Pionirska
  57. Dr Steel 1987 - Cekam na noc
  58. Miograd Markovic 1967
  59. Singlovi Novog Talasa
  60. Plave Zvijezde Kolekcija
  61. Daniela und Ann - Black and white 1969
  62. Ismeta Krvavac - Ismeta 1981
  63. Mama Rock Singlovi
  64. Kontrola Leta 1983 Demo
  65. Tania Velia - Besame mucho 1965
  66. Grupa Time
  67. Rani izvodjaci - Bubamarin dug let 1987
  68. Radmila Karaklajic - Uzivo u Moskvi
  69. Johnny Cash - Diskografija
  70. Aeternia - Diskografija
  71. Deadly Mosh - Diskografija
  72. Bijele Strijele - Izvorne snimke 1962 - 1964
  73. Cacadou Look - 2na1 collection
  74. Dorian Gray - 2na1 collection
  75. Fantomi 2006 - Zlatna kolekcija
  76. Kriglbojsi 2001 - Haj pivo pivo
  77. Xenia 2010 - 2na1 collection
  78. Sinobusi 2010 - Vagon za provetravanje tunela
  79. Novi punk val 1981
  80. Osvajaci 1991 - 1995
  81. Vece uz radio 1975
  82. Frenky 1999 - Ovaj svet
  83. Marko Novosel & Ivo Robic 1964 - Mojoj majci
  84. Tereza Kesovija
  85. Milena Vucic - 2015 - Milena
  86. Sandra Kulier - 2009 - Zlatne Pjesme
  87. Kaliopi - 2015 - Mojot Dom Promo
  88. Karolina Goceva - 2013 - Singles Kompilacija (1991-2011)
  89. Zorán Sztevanovity - Kolekcija
  90. Vedo Hamsic - Kolekcija
  91. BlackDivision - 2014 - BlackDivision EP
  92. Bolid 1988 - Bolid
  93. The Great Kat – Worship Me Or Die(Vinyl Rip) (1987) [MP3]
  94. Boris Novkovic 2011
  95. Neverne Bebe 2012
  96. Plavi Orkestar 2012
  97. Razni izvodjaci - Idi, igraj!: Funk,Soul, Jazz Funk & Disco from ex-Yugoslavia 1 & 2
  98. Betty Davis - Diskografija [Funk]
  99. Miladojka Youneed - Diskografija
  100. Quasarr - Kolekcija
  101. Menahan Street Band - Kolekcija [New Funk]
  102. Orgone - Diskografija [New Funk]
  103. The Black Keys - Diskografija
  104. The Frajle 2015 - B Strana Ljubavi
  105. Senad od Bosne - Najljepse pjesme '78-'89
  106. Zorica Kondza - Zlatna kolekcija
  107. Struka & Reksona - Totalna Kontrola (2015)
  108. TBF - Danas Sutra (2015)
  109. Grupa 777 - Zlatna Kolekcija 2015
  110. Tonči & Madre Badessa (2015) - The Best Of
  111. Nina Badric - Best Of 2015
  112. Garavi Sokak 2015 - Zlatna Kolekcija Cdx2
  113. Savo Radovic 2015
  114. Posada - Popločan Dobrim Namerama
  115. Vladimir Jovanovic - Zule & friends - One moment (2006)
  116. Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadic - Treta Majka (2006)
  117. TEK (Tocak i Kepa) - Nis (1994)
  118. Teatar - Teatar (1995)
  119. Srp - Srp (1984)
  120. Slovenska gruda - Pesmi (1983)
  121. Sasa Lokner - Evropa Elektro Express (2004)
  122. Rock Stars - Idemo dalje (2007)
  123. Night Shift - Bez Zaklona (2009)
  124. Muris Varajic - Let It Out (2007)
  125. Mladi levi - Antologija (1999)
  126. Izvir - Izvir (1977)
  127. Grupa I - Na svom talasu (1980)
  128. Milica Milisavljevic Dugalic 2015 - Filigrani s juga
  129. Fire - Could You Understand Me 1973 (2004)
  130. Vlatka Pokos 1998
  131. Boban Rajovic 2009 - Najbolje do sada (FLAC)
  132. Divlje Jagode - Diskografija APE-FLAC-WAV
  133. Roxette - Good Karma (2016)
  134. Birdy - Beautiful Lies (2016)
  135. Pet Shop Boys - The Pop Kids (The Remixes) 2016
  136. Nina Simone - The Very Best of (2006)
  137. Pet Shop Boy's - Super (2016)
  138. Pentatonix ‎– Pentatonix (2015)
  139. Indila - Mini World (2014)
  140. Paloma Faith ‎– A Perfect Contradiction (2014)
  141. Paloma Faith ‎– Fall To Grace (2012)
  142. The Corrs - Whir light (2015)
  143. Eurovision Balkan Ballads
  144. Tabu - 2016 - Nabiralka zvezd
  145. VA Pop delavnica - 1984 - Pop delavnica
  146. VA Pop delavnica - 1986 - Pop delavnica
  147. Sandra Afrika - 2016 - The Best Of
  148. Razni izvodjaci - 2015 - Dance mix hitovi
  149. Vlastimir Djuza Stojiljkovic - Razno
  150. Bis-Bez - Diskografija
  151. Kolac - 2014 - Zauvek crni
  152. Quantum Field - 2015 - The Truth
  153. Pedro Infante
  154. Vicente Fernández
  155. Zivo Blato 2000 - Konac Konca
  156. Skabo - Kolekcija
  157. Candy Dulfer - Lily Was Here [Soundtrack] 1989
  158. Trik FX 2015 - Gorim sva (Single)
  159. Jura Stublic & Film 1997 - Hitovi FLAC
  160. Day Who - Albumi
  161. Berny - Udala Se Nikad Nije (2017)
  162. Aleksandar Zivanovic - Gde Posle Tebe (2016)
  163. Milan Stankovic - Milan (Deluxe Edition EP) (2015)
  164. Nina Donelli - Glazba Ljubav Zivot (2017)
  165. Milos Atanackovic - Ja Cu Da Trajem (2017)
  166. Fox - Turneja (2016)
  167. Jovica Dobrica & Skele - Albumi
  168. MaHHeR - Pamtite Me Po Dobru (2016)
  169. Mimi Mercedez - Albumi I Singlovi
  170. Maus Maki - Singlovi (2016)
  171. Gazda Paja - Album (2016)
  172. Nidza Bleja - Albumi
  173. Gasttozz - 2017 - Problem (Singl)
  174. Lmr - 2016 - Laganezi (Singl)
  175. Day Who Feat. Marko CYA & Flame - 2016 - Kako Da Znam (Singl)
  176. Rimski - Diskografija
  177. Dorde Miljenovic - 2016 - Prelepa Katastrofa (Singl)
  178. Sajsi MC - 2016 - Lokal Beogradizam (Singl)
  179. Manche & Rale Feat. Dinna - 2016 - Drive By (Singl)
  180. Cecilija - 2017 - Na Kraju Nase Ulice (Singl)
  181. Grupa Boss - 2017 - Ovaj San Nek Prestane (Singl)
  182. Dusko Vujovic - Moj Zivot (2016)
  183. Matija Dedic & Simun Matisic - Fortune Smiles (2016)
  184. Candi Dulfer 2009 - Funked Up & Chilled Out
  185. Kim Wilde 2001 - The very best of Kim Wilde
  186. Motorhead 2015 - The best of Motorhead
  187. Bon Jovi - Greatest hits ( 2 CD 2010 )
  188. BonJovi 2016 - This house is not for sale
  189. Fancy 2016 - Тhe original hit collection
  190. Luis Fonsi - Diskografija
  191. VA 2017 - Mega Hits Sommer
  192. VA 2015 - The Best Of Italo Disko 80's
  193. EuroDance Remix 2013 - Party Vol. 1 - 90's
  194. VA 2017 - Italo Disco from the vital
  195. Dj Khaled 2017 - Grateful
  196. VA 2017 - Summer Hits
  197. VA 2016 - New Italo Disco Forever Mix Vol. 20
  198. VA - 2013 80's Revolution Italio Disco 5
  199. Cobi's Death-Soon!
  200. Dragica - Single Collection
  201. M.A.D. - Prisoners of the Damned
  202. VA 2003 - Splitski festival 2003
  203. Black Sabbath - 1980 - Heaven and Hell [ Deluxe Edition ]
  204. Panic! At the Disco 2018 - Play for the wicked
  205. Beatport Staff Picks 2018 Nu Disco & Indie Dance ( 2019 )
  206. Dexter Plus 2001 - Covek Sa Hiljadu Lica