PDA

Pogledajte punu verziju : D



  1. Spisak u izvorna i krajiska muzika D
  2. Dilberi - Kolekcija
  3. Delije sa Manjace - Diskografija
  4. Dijamanti - Kolekcija
  5. Dusan Koljancic Dule (2007)
  6. Dva Jarana - Kolekcija
  7. Dobojski vragolani - Kolekcija
  8. Dobojski dukati - Diskografija
  9. Dragan Pisar Gagi - 2012
  10. Domic & Geljic (2013) - Ja sam rodom iz Bosne
  11. Derventski Biseri - Kolekcija
  12. Dunja Knebl 2007 - Kite I Kitice
  13. Drina 2000 - Ziva Voda
  14. Drvosjece - Kolekcija
  15. Derventska Srbadija - Kolekcija
  16. Dijamanti 5 - 2014 - Ja sam becar
  17. Domic & Pavic 2011 - Jorgovan
  18. Dobojski Zvuci 2012 - Ode lola u Ljeskove vode
  19. Dobojske Delije - Kolekcija
  20. Drvar - Kolekcija
  21. Draganovo Jato - Kolekcija
  22. Dejanovi kumovi 1985 - Reci mala
  23. Sve za Krajinu "D"
  24. Dragan Bursac
  25. Dijamantski Zvuci 2015 - Otiso sam trbuhom za kruhom
  26. Dervencani - Kolo pjesma i sargija
  27. Derventski Zvuci 1984 - Miro, Miro, Ljepotice
  28. Dejan Markovic 2012 - Ranjeni orao
  29. Derventski Odjeci 2016 - Pjesma je zivot moj
  30. Derventski Dukat 2016 - Ostavljam ti pjesmu sine
  31. Djoko Maric 2017 - Prico Moja Davno Zapoceta
  32. Dusko Vulic Roca 2017 - Udarac u prazno