PDA

Pogledajte punu verziju : Romska muzika



  1. Dragan Petrovic 1982 - Amen sama amala
  2. Bilja Marinkovic - Srce mamino
  3. Ansambl Jarka Jovanovica - Kolekcija
  4. Spisak u temi Romska muzika
  5. VA 2007 - Gipsy Music 10 SET
  6. Slobodan Batijarevic Cobe - 2005
  7. Gypsy Music of the Balkans 2007
  8. VA - World Of The Gypsies
  9. Kal 2002 - Original Balkan Gypsy Music From Serbia
  10. Aven Romalen 2007 - Gipsy Music
  11. Kenan 1997 - Mudarma
  12. Dzansever 1996 - Gili E Ulvdenge
  13. Dzansever 1997 - Soske
  14. Dzansver 1997 - Mechul
  15. Dzansever & Bastri 1998 - Mangipaskoro Fali
  16. Dzansever 1998 - Turkish
  17. Saban Bajramovic 1988 - Uz Orkestar D. Knezevica
  18. Cigani Ivanovici - Diskografija
  19. Doktor Koljo 1997 - Romski Disco
  20. VA 2001 - Kosovo Roma
  21. VA 2008 - Balkan Fever 4 CD
  22. Gypsyland 2006
  23. Kocani Orkestar - Diskografija
  24. Kal - Diskografija
  25. Gordana Jovanovic - Diskografija
  26. Orkestar Extreme i Janko slona 2012
  27. Bojan Sabanovic 2003 - Ari Dikljan
  28. Emina Hadri 1979 - Ma Rov Daje Mori
  29. Aca Todorovic 2008 - Hajde kume
  30. Ljiljana Stojanovic - Kolekcija
  31. Voki Kostic 1968 - Ciganske balade
  32. Dzani Dji 2008 - Instrumentalni Coceci
  33. Odjila 1984 - Ciganocka
  34. Miroljub Petrovic Vilizon - Kolekcija
  35. Лацы Дашкенти - "Песни венгерских цыган"
  36. Trajko Ajdarevic Trajce - Kolekcija
  37. Kal Band 2013 - Romology
  38. Ciganski Diabli 2007 - Gypsy Devils
  39. Demirova Rasimova Mika 1968 - Kade si bre Demo
  40. VA - BalkanBeats
  41. Rajko 1983 - The Young Gypsy Band
  42. VA 2014 - Romski trubaci
  43. Magbulje Tatarevic 1968 - Ja dive sabalje
  44. Hajra Sucuri 1970 - Ciganske pesme
  45. Kariman Seferovski 1975 - Celo Rat Me Pirava
  46. Selime Bajrami 1968 - Ciganske pesme
  47. Memed Sulejmanov 1968 - Ciganske Pjesme