PDA

Pogledajte punu verziju : Bugarska muzika



  1. Ibro Lolov - Kolekcija
  2. Boris Karlov - Bugarska hora
  3. Orkestar Kanarite
  4. Boris I Hristo Karlov - Hora I Rcenici
  5. Gloria - 15 godini zlatni hitove
  6. Stari gradski pesni za masa
  7. Todor Georgiev - Diskografija
  8. Rumiana Popova - Diskografija
  9. Perunika Trio - Introducing
  10. Ivan Kolev 2001 - Folkmillenium
  11. Todor Prascakov
  12. Angel Nazlamov
  13. Azis 2007 - Zabravi me
  14. Cvjatko Blagoev (kaval)
  15. Slavena 2010 - Otblizo
  16. Cvetelina Janeva - 2010
  17. Djena - Kolekcija
  18. Zima Fresh Hits 2010, Vol.11
  19. Gloria - 2007
  20. Pop-folk - 2010 - Hitovi
  21. Preslava - Kolekcija
  22. Dajana - 2006
  23. Djordan - 2010
  24. Djordan - 2007
  25. Desislava - 2005
  26. Ivana - 2006
  27. Milko Kalaidjiev - 2009
  28. Spisak u temi Bugarska muzika
  29. Ex Yu & Bulgarian Music
  30. Sestri Bisserov 1991 Pirin Wedding & Ritual Songs
  31. VA 1982 - Trakijski Instrumentalni Grupi
  32. Etropole Brass Band 1997 - Horos & Other Wedding Music
  33. Slavka Kalcheva - Diskografija
  34. VA 1971 - Bulgarian Folk Dances
  35. Olga Borisova 1962 - Vardarinko Mome
  36. Theodosii Spassov 1994 - Welkya
  37. Musik Fran Bulgarien 1971 The World of Music Series
  38. Les Grandes Voix Bulgares 1997
  39. Bulgarian Orthodox Choir 1988 Sveti Ivan Rilsky
  40. VA 1976 - Haidushki narodni pesni
  41. VA 2010 - 100 mp3 Top Hits vol. 2
  42. Ivan Panovski 1979 - Ivan Panovski
  43. Boris Mashalov - Kolekcija
  44. Bugarska narodna kola 1
  45. Delco Mitev i Dimitar Kolev
  46. Georgi Dolapciev - Narodni hora ot Strandja
  47. Kosta Kolev
  48. Angel Vangelov - Accordeon
  49. Ljubavni narodni pesni i hora
  50. The Bulgarian Voices Angelite - Live In Kobe 1996
  51. Gjurga Pindjurova - Kolekcija
  52. Emilia 2012 - Mojata Polovina - (Promo)
  53. Ina - Kolekcija
  54. Andrea 2010 Album
  55. Antonia Rangelova - Za malko
  56. Pepa 2008 - Nabeliazvam Te
  57. Roksana - Mazh Za Milioni - promo 2012
  58. Nikola Stefanov 1984 - Balkan folk
  59. Bulgarian brass - Military and civil brass bands
  60. Ethno Eli - Momne Le
  61. Ensemble Of The Bulgarian Republic, Philip Koutev - Conductor
  62. Trio Bulgarka
  63. Sofia Singers
  64. Georgi Petrov and Friends
  65. Cosmic Voices Of Bulgaria
  66. Balkanfolk - Bulgarian Folk Dances
  67. Karandila Orchestra - Kolekcija
  68. Kostadin Varimezov 1984 - Gajde
  69. VA 2005 - Vechnite Pesni Na Bulgaria
  70. Sofi Marinova - Diskografija
  71. Chalga Winter Hits 2006 Volume 5
  72. VA 2007 - 20 Zlatni Bulgarski Hita
  73. VA 2002 - Moris Aladjem: Golden Classics Collection
  74. VA 2004 - Unforgettable By Bulgarian Cinema
  75. VA 2003 - Dueti BG
  76. VA 2009 - Zlatni Bulgartski Pesni Za Put, More I Ljato
  77. VA 2006 - 40-te Naj-Hubavi Bulgarski Pesni Za Vsichki Veremena (2CD)
  78. VA 2006 - 500-te Naj-Veliki Bulgarski Pesni Na Vsichki Vremena
  79. Dve Bugarske Tambure 1995 - Horo Tambura
  80. Rila - BolgŠ°rkert
  81. Sestri Dinevi 2008 - Zaljubili Malki Momi
  82. Rosica Pejcheva - Diskografija
  83. Poli Paskova - Kasmet
  84. Rumiana - Diskografija
  85. Orkestar Vidin 2009 - Dunavsko Veselie
  86. VA 2014 - Pesni Za Vojvodi
  87. Stajka Gjokova 1987 - Stajka Gjokova
  88. Kalinka Zgourova 1982 - Nepokorna Strandja
  89. Bojka Prisadova 2005 - Biseri Ot Orfeevata Planina
  90. Dimitar Angelov - Akordeon
  91. Kamelia - Diskografija
  92. Velicka Staneva 2007 - Favorite Folk Songs (Ljubimi Narodni Pesni)
  93. Reyhan & Orkestar Kristal 2002 - Reyhan
  94. Djina Stoeva - Diskografija
  95. Binka Dobreva 1998 - Za Bedni I Bogati
  96. Katja Bliznakova 1999 - Stavat Cudesa
  97. Kali - Diskografija
  98. Anelia 2014 - Fenomenalna
  99. Siana - Ot Nai-Dobroto 2012 CD RIP 320kbps
  100. Veni Petkov 1983 - Hora I Racenici Ot Severozapadna Bulgaria
  101. Zlatka Stavreva 2007 - Magijata Na Strandja
  102. VA - Veseli Narodni Pesni
  103. Tedi Aleksandrova - Tedi Aleksandrova 2014
  104. Minio Georgiev - Saksofon 1999
  105. Vania Kostova - Zakysnqla lubov The Best 1 2008
  106. Veselin Marinov - Nostalgia 2013
  107. Svetla Ivanova - Lubov i Kafe 2013
  108. Ork. horo - dunavski folklorni ritmi 2010
  109. Vechni Makedonski pesni Chast 1 2000
  110. Vechni Makedonski pesno chast 2 2001
  111. Ork. Vidin - Dunavsko veselie 2009
  112. Ivan Dijakov 2009 - Zlatni Makedonski hitove chast 1
  113. Mladen Kojnarov 2007 - Voice Of The Rhodopes
  114. Kostadin Gugov - Kolekcija
  115. Emi Stambolova - Diskografija
  116. Nelina - Diskografija
  117. Valentina Despotova 1964 - Bugarske narodne pjesme
  118. Cvetelina 2015 - Zavrashtane kum korenite
  119. VA 2015 - S pesen na horoto
  120. Nelina 2015 - Praznik e
  121. Teodora - Diskografija
  122. Iunona
  123. Dimitar Kolarov - Narodna muzika
  124. Gradski pesni od jugozapadna Blgarija 1988
  125. Stojan Velickov i Kostadin Varimezov - Hora i rcenici
  126. Julia Bikova - Diskografija
  127. VA 2009 - Naroden Podarak
  128. Village Music of Bulgaria
  129. Nadka Karadjova 1970 - Pazardjiski Narodni Pesni
  130. Fiki 2016 - Is This Love (2CD)
  131. VA 1990 - Music & Musicians Of The World: Bulgaria
  132. Tania Boeva 1998 - Shtastliva sum
  133. Banski Starceta
  134. VA 2000 - A Portrait Of Nikolai Kaufman
  135. Extra Nina - Kolekcija